Skip to main content

Reformes

Estàs pensant a reformar la teva llar?

Dissenyem i construïm espais de tots els estils i, a més, ens fem càrrec de totes les gestions necessàries per dur a terme la reforma que vulguis. El nostre equip s’encarregarà d’elaborar un projecte i de portar-lo a terme perquè es compleixin les teves necessitats tant a nivell funcional com de disseny, de manera que estigui en harmonia amb la resta de l’habitatge.

T’AJUDEM

Procés durant la reforma

Avantprojecte

1.

Després de la primera visita a una de les nostres exposicions de material us presentem un pressupost inicial d’acord amb les pretensions, necessitats i dimensions aproximades de l’estança a reformar.

Projecte

2.

Elaborem el projecte de reforma de manera detallada amb plànols ajustats a les dimensions reals, renders i un pressupost del projecte. En aquest procés el client podrà decidir els diferents elements que definiran l’espai tant amb les visites a l’exposició com les visites dels nostres dissenyadors a l’habitatge.

Execució de la reforma

3.

Realitzem la reforma en les dates acordades i amb professionals especialitzats. A més, nosaltres mateixos serem els que gestionarem i farem un seguiment personalitzat de totes les fases de l’obra per assegurar el millor resultat.

Skip to content