Skip to main content

Empresa

Sis punts de venda repartits a la comarca d'Osona i Ripollès.

Euromat és una empresa familiar fundada a Manlleu el 1994 amb l’objectiu de crear un negoci focalitzat en el disseny i la distribució de material de construcció de proximitat. Actualment, pertanyem a quatre grups capdavanters de compra a l’àmbit estatal en matèria de materials per a disseny d’interiors i construcció, ferreteria, instal·lacions i electrodomèstics. Això ens ha permès diversificar l’oferta de serveis que posem a l’abast del client.

Disposem de sis punts de venda repartits a la comarca d’Osona i Ripollès; dos són exposicions de cuines i banys, dues ferreteries i dos magatzems de construcció.

Filosofia

La companyia pretén continuar amb la seva expansió al llarg de la Catalunya interior desenvolupant un model de negoci diferencial i professionalitzat, sent fidels sempre als valors de l’honestedat, treball i proximitat que ens han fet créixer al llarg dels 25 anys d’història.

Missió

La nostra missió com a empresa és donar el millor servei al client vetllant per satisfer les seves necessitats, a través d’una atenció acurada i un servei eficaç. La gran varietat de productes que disposem ens permet adaptar-nos a les exigències d’un gran ventall d’usuaris.

Creiem en el treball en equip com a sistema de treball i en la importància de les persones, sent conscients que el seu creixement personal i professional és la millor garantia pel nostre èxit futur.

Skip to content