Skip to main content

Eficiència energètica

Projectes de Plaques Fotovoltaiques

Les plaques fotovoltaiques són una excel·lent alternativa per estalviar a la factura de la llum i, a més, contribuir a la preservació del medi ambient. A la nostra empresa ens especialitzem en realitzar projectes de plaques fotovoltaiques per a vivendes, empreses i comunitats de veïns. Oferim un servei complet, des de l’assessorament inicial i realització d’un projecte complet, fins a la instal·lació i la posada en marxa del sistema. El nostre equip d’experts us ajudarà a triar la millor opció per a la vostra llar o negoci, tenint en compte les vostres necessitats i pressupost. Al mateix temps ens encarreguem de gestionar les subvencions corresponents que es poden obtenir per la col·locació de plaques a casa teva.

A més, oferim productes d’impermeabilització i de materials per a l’evacuació d’aigües pluvials, per a garantir la protecció dels seus projectes contra la humitat i per a fer una correcta gestió de les aigües.

Projectes d'Aerotèrmies

Les aerotèrmies són una forma eficient i sostenible d’obtenir energia per a la climatització de casa teva o un negoci. A Euromat oferim projectes d’aerotèrmies adaptats a les vostres necessitats, perquè pugueu gaudir d’una temperatura agradable tot l’any a un cost assequible. Els nostres experts us assessoraran sobre les opcions més adequades per al vostre cas concret i us oferiran un pressupost a mida.

Tancaments per a l'habitatge

Els tancaments són una part important de l’eficiència energètica d’un habitatge. En aquest cas, disposem d´una àmplia gamma d´opcions en tancaments perquè puguis triar la que millor s´adapti a les teves necessitats. Comptem amb tancaments d’alumini, PVC i altres materials, tots amb la màxima qualitat i garantia. A més, ens encarreguem de prendre les mesures pertinents i de la instal·lació perquè puguis gaudir del teu nou tancament com més aviat millor.

Aïllament Tèrmic i Acústic

L’aïllament tèrmic i acústic és clau per al confort de la teva llar o negoci i l’estalvi d’energia. A la nostra empresa us oferim solucions personalitzades en aïllament tèrmic i acústic perquè pugueu gaudir d’un ambient agradable i sense sorolls molestos. Comptem amb una àmplia gamma de materials i solucions per adaptar-nos a les vostres necessitats concretes. El nostre equip d’experts s’encarregarà d’assessorar-vos de quina és la millor solució per al vostre habitatge.

Skip to content