Skip to main content

Industrials

Materials de construcció

Oferim una àmplia gamma de materials de construcció per a tota mena de projectes, des de grans construccions fins a petites renovacions. Comptem amb una varietat de materials d’obra basta d’alta qualitat i resistència, incloent maons perforats, supermaons, totxanes, ciment, guix, escaiola, ciment cola, morter, entre altres.

Al mateix temps disposem d’elements prefabricats formigó per a la construcció com, blocs, bigues, revoltons, canonada de formigó, llambordes, vorades i rajoles panot.

A més, oferim productes d’impermeabilització i de materials per a l’evacuació d’aigües pluvials, per a garantir la protecció dels seus projectes contra la humitat i per a fer una correcta gestió de les aigües.

Tots els nostres productes estan dissenyats per a satisfer totes les seves necessitats de construcció, reparació i manteniment.

Llauneria

Oferim una varietat de productes d’alta qualitat a la nostra secció de llauneria, incloent canonades, accessoris, aixetes, sanitaris i sistemes de calefacció i refrigeració.

Som especialistes en instal·lacions de tota mena, oferint una àmplia selecció de models i marques per satisfer les necessitats específiques de cada client. El nostre equip d’experts en llauneria està altament capacitat per assessorar-vos en l’elecció del sistema que millor s’adapti a les vostres necessitats i pressupost.

A més, som especialistes en la venda i la distribució d’estufes de biomassa, una solució de calefacció ecològica i sostenible que proporciona una alternativa eficient i econòmica als sistemes de calefacció tradicionals. També oferim una àmplia selecció de termos i calderes, amb models i marques per satisfer les necessitats específiques de cada client.

Ferreteria

A la nostra ferreteria trobareu tot el necessari per completar els vostres projectes de construcció i reparació. Oferim una àmplia selecció d’eines manuals i elèctriques, material de bricolatge, cargols, fixacions i una gran gamma de pintures.

Alhora, oferim material per a la senyalització i prevenció de riscos, i tot tipus de vestimenta i accessoris de seguretat per a l’obra.

Skip to content